Transparència Infraestructures.cat   
Sobre el portalTransparència d'Infraestructures.cat és el portal de la societat pública Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU (Infraestructures.cat), mitjançant el qual es difonen les dades relatives als seus àmbits d'actuació en el marc de les polítiques públiques i l'acció del govern català, la gestió del seu pressupost i les dades més rellevants de la seva activitat. Els continguts que s'hi referencien són sotmesos, com el mateix web, a un procés permanent d'actualització.

Respon al compromís assumit pel Govern de la Generalitat d'obrir-se a la ciutadania i facilitar l'accés a la informació sobre l'àmbit públic a tothom que ho vulgui. D'aquesta manera, s'afavoreix la millora del clima de confiança entre la ciutadania i els dirigents públics i també l'exercici d'un model de governança compartida en la definició de l'agenda pública.

Aquest portal s'adreça a tota la ciutadania i per això s'utilitzen diversos registres i canals per a publicar la informació, amb la finalitat de garantir-ne la comprensió des de qualsevol nivell de coneixement i formació previs.

El portal Transparència d'Infraestructures.cat està construït i dissenyat com un punt d'accés des del qual accedir al conjunt d'informació de la societat. El portal és viu i creix en continguts i actualitzacions de manera constant.

 

 

 

Avís legal: D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.