infraestructures Logo
Recerca per clau o paraula
f_head-15
dilluns, 2 d' octubre de 2023

Inici > Edificació > Projectes i Direccions d'Obra
 
  

A PARTIR DE L’ENTRADA EN VIGOR DE LA LLEI 9/2017, DE 8 DE NOVEMBRE, DE CONTRACTES DEL SECTOR PÚBLIC, EL PERFIL D’INFRAESTRUCTURES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, SAU (INFRAESTRUCTURES.CAT) ESTÀ RESIDENCIAT A LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (PSCP), MOTIU PEL QUAL LES LICITACIONS CONVOCADES PER INFRAESTRUCTURES.CAT A PARTIR D'AQUESTA DATA NOMÉS ES PODEN CONSULTAR A LA PSCP: Contractació Pública

  
  
 
  

Totes les licitacions de contractes d’execució d’obres publicades per Infraestructures.cat a partir del 24 de novembre de 2017, preveuen la possibilitat de presentar les ofertes electrònicament mitjançant l'eina de "Sobre Digital". Aquestes licitacions són pioneres en l'ús dels mitjans electrònics per a la presentació d'ofertes mitjançant l’esmentada eina.

Recomanem que es faci ús d'aquest mitjà per a presentar les ofertes a les licitacions atès que, en un breu període de temps, totes les ofertes s'hauran de presentar per mitjans exclusivament electrònics.
  
  
Projectes i Direccions d'Obra
Licitacions obertes Lic. pendents d'adjudicació Últimes adjudicacions Contractes formalitzats harmonitzats
1 Licitacions 3 Licitacions 0 Licitacions 52 ContractesLicitacions obertes
Clau Regulació Descripció Pressupost de licitació Data de l'anunci Data límit
PE+DO CAP-18202 (2v) H Contracte de serveis per a l'assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i executiu i la posterior direcció d'obra de la construcció del nou Centre d'Atenció Primària de Pineda de Mar. Clau: CAP-18202 (2v)
271.502,00 €
(sense IVA)
07/03/2018 30/04/2018 13:00


 

 

En aquesta pàgina es fan servir galetes per definir la sessió de l'usuari i per l'anàlisi estadístic.   Més informació   Acceptar galetes